Jäseneksi liittyminen

JuJu ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä Tampereen yliopiston hallintotieteiden opiskelijat, joiden opinnot suuntaavat julkisoikeuteen ja jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenmaksu on 5 €, ja jäsenyys päättyy tutkinto-oikeuden päättyessä.

Toimi näin:

1. Maksa 5 € JuJu ry:n tilille FI45 4726 0010 0760 11 (POP Pankki). Merkitse viitenumeroksi 1009.

2. Lähetä jäsenhakemuksesi yhdistyksen hallitukselle sähköpostiosoitteeseen jujutampere(at)gmail.com. Ilmoita viestissä seuraavat asiat (muuta ei tarvitse hakemukseen kirjoittaa):
– oma täydellinen nimesi (kaikki etunimet)
– kotikunta (eli missä olet virallisesti kirjoilla)
– opintojen aloitusvuosi (hallintotieteiden tutkinto-oikeus)
– oma sähköpostiosoite
– jos jäsenmaksusi on tullut muulta kuin omalta tililtäsi, laskun maksajan nimi

3. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenhakemuksen, kun jäsenmaksu näkyy pankkitilillä. Siitä ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.
Jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen ilmoittamasi tiedot viedään yhdistyksen jäsenrekisteriin. Muistathan ilmoittaa, mikäli tietosi muuttuvat.

jäsenrekisteriseloste.pdf