Mikä ihmeen JuJu?

Yhdistyksestä

Tampereen yliopiston julkisoikeuden opiskelijat – JuJu ry perustettiin 5.2.2013. Yhdistyksen perustivat Jaakko Haaparanta, Anna Lietonen, Jennileena Kannisto ja Anna Eloranta. Perustamiskokous pidettiin Salhojankadun Pubissa, jonka yhteydessä pidettiin myös ensimmäinen yhdistyksen kokous.

Yhdistys perustettiin toimimaan Tampereen yliopiston julkisoikeutta opiskelevien etujärjestönä. Yhdistyksen perustamistarpeen synnytti Tampereen yliopistolla toteutettu koulutusuudistus. Yliopiston koulutus järjestettiin 1.8.2012 alkaen tutkinto-ohjelmina, ei enää pääainepohjaisesti. Laaja-alaisiin tutkinto-ohjelmiin siirtymisen seurauksena hallintotieteiden sisällä syntyi tilaus aivan uudenlaisille ainejärjestöille, jotka kokoaisivat yhteen kaikki saman opintosuunnan opiskelijat.

JuJu ry:tä ei perustettu ainoastaan valvomaan julkisoikeuden opiskelijoiden etuja Tampereen yliopistossa, vaan tarkoituksena oli myös koota julkisoikeuden opiskelijat yhteen erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä syventää julkisoikeuden opiskelijoiden ja työelämän välistä vuorovaikutusta.

Mitä JuJu tarjoaa jäsenilleen?

Toiminta

JuJu ry järjestää jäsenilleen monenlaista toimintaa sekä ajaa julkisoikeuden opiskelijoiden asiaa yliopistossa

Edunvalvonta

Edunvalvonnasta vastaa pääasiallisesti Jujun koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava. Vastaava huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta henkilökuntaan, auttaa opiskelijoita ongelmatilanteissa sekä edistää koulutuspolitiikkaa yliopiston toimielimissä.

Pykäläbisset

Pykäläbisset on kuukausittain järjestettävä tapahtuma. Pykäläbisseillä voi tavata muita julkisoikeuden opiskelijoita sekä vaihtaa ajatuksia niin opinnoista, työelämästä kuin vapaa-ajastakin.

Työelämäexcursiot

Järjestämme vuosittain keväällä ja syksyllä työelämävierailuja Tampereelle ja muualle. Vierailukohteiksi pyrimme valitsemaan mahdollisimman monipuolisesti alaamme sopivia erilaisia organisaatioita.

Tuutorointi

JuJun maisterituutorointi varmistaa, että uudet opiskelijat saavat kaiken tarvittavan tiedon opintojen aloittamiseen. Käytännön asioiden lisäksi tarjoamme uusille opiskelijoille mahdollisuuden verkostoitua ja tavata uusia ihmisiä.

Kehitysjaosto

Kehitysjaosto koostuu vapaaehtoisista ja toimii hallituksen apuna yhdistyksen arjessa. Jaostoon voi liittyä ottamalla yhteyttä hallitukseen.